Matjesův salát (sleďový( s olomouckými tvarůžky (15%), Heleb (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Nové hledání

Energie Celkem: 1192 kJ / 285 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 3 g 49 kJ 11 Kcal
Cukry 1 g
Fruktóza -
Vláknina 0 g
Tuky 25 g 925 kJ 221 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 3 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 14 g 238 kJ 56 Kcal

Popis:

Loupežnický salát

Složení:

Filety bez kůže ze SLEDĚ OBECNÉHO (Clupea harengus – způsob produkce: uloveno v moři, oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO č. 27, rybolovná technika: pelagická vlečná síť s rozpěrnými deskami) 63%, olomoucké tvarůžky 15% (mléko, jedlá sůl, regulátory kyselosti: E500, E170; mlékařské kultury), cibule, řepkový olej, jedlá sůl s jodem 3% (jedlá sůl, jodičnan draselný), ocet kvasný lihový, pitná voda; látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný; kyselina: kyselina citronová; dextróza, pažitka, koření; konzervanty: E200, E211.

Alergeny:

Ryby, mléko
Zdroj: databáze NutriPro