Babiččina volba Hladká mouka na kynuté těsto pšeničná (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1461 kJ / 349 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 69 g 1173 kJ 280 Kcal
Cukry 2 g
Fruktóza -
Vláknina 3 g
Tuky 2 g 62 kJ 15 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 0 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 12 g 204 kJ 48 Kcal

Popis:

Speciálně mletá mouka pro lepší kynutí těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na kynuté pečivo. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka na kynutá těstaTěsto dobře kyne, má větší objem, je tažné, pružné a lépe drží tvar. Mouka lépe váže vodu, proto při míchání těsta doporučujeme přidat o něco více tekutiny, než dáváte do běžné mouky. Je vhodná na pečení všech kynutých výrobků, například mazanců, vánoček, buchet, koblih, kynutých koláčů a závinů, rohlíků, housek, pizzy.

Složení:

Pšenice potravinářská

Alergeny:

Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro