BEBA COMFORT 3 HM-O balolecí mléko (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 2064 kJ / 493 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 59 g 1003 kJ 239 Kcal
Cukry 41 g
Fruktóza -
Vláknina 6 g
Tuky 22 g 814 kJ 194 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 6 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 11 g 187 kJ 44 Kcal

Popis:

BEBA OPTIPRO Comfort 3 je prémiová výživa od Nestlé vyvinutá na základě 60 let výzkumu mateřského mléka. Obsahuje unikátní kombinaci složek:- OPTIPRO – speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku- Probiotické bakterie – L. reuteri- Prebiotickou směs GOS/FOS- Vitamíny a minerální látkyOptipro® je speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku. L. Reuteri jsou jsou probiotické bakterie, které se nacházejí ve střevní mikroflóře. GOS/FOS je unikátní prebiotická směs, která je využívána bakteriemi střevní mikroflóry (např. L. reuteri). Podpora imunity1Rozvoj mozku2Bakterie střevní mikroflóry L. reuteriPrebiotická směs GOS/FOSZáklady do života1Minerální látky železo, zinek a vitamíny A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému. 52Kyselina alfa-linolenová přispívá k rozvoji mozku a nervových tkání. 55Obsah ve shodě s požadavky příslušné legislativy.

Složení:

Odtučněné MLÉKO (76.2%) Rostlinné oleje (palmový, řepkový nízkoerukový, slunečnicový) Maltodextrin LAKTÓZA Galaktooligosacharidy (z mléka) (3.1%) Sušený výrobek MLÉČNÉ syrovátky Sušená MLÉČNÁ syrovátka Minerální látky (vápenaté soli kyseliny citronové, vápenaté soli kyseliny fosforečné, citro draselný, chlorid hořečnatý, citro sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, jodid draselný, sele sodný) Fruktooligosacharidy (0.2%) Emulgátor (SÓJOVÝ lecitin) Vitamíny (L-askorbát sodný, DL-?-tokoferyl-acetát, D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, thiamin-mononitrát, retinyl-acetát, pyridoxin-hydrochlorid, riboflaflavin, kyselina listová, fyllochinon, biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin) Bakterie MLÉČNÉHO kvašení (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8.9 x 107 KTJ/100 g prášku na konci minimální trvanlivosti)

Alergeny:

Obsahuje: 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj
Zdroj: databáze NutriPro