F.W.Tandoori Rýžové nudle vlasové (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1532 kJ / 366 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 79 g 1343 kJ 320 Kcal
Cukry -
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 1 g 37 kJ 8 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 0 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 8 g 134 kJ 32 Kcal

Popis:

Rýžové nudle jsou vyrobeny z rýžové mouky a vody. Tyto tyčinky s kruhovým průřezem mají dlouhou historii nejenom v Číně, ale po celé jihovýchodní Asii. Jsou bílé, hedvábně lesklé, tenké 3 mm a připravené pro vaření ve vodě po krátkou dobu 3-5 minut. Rýžové nudle jsou také nazývány @chaotické nudle@, protože v procesu vaření vypadají jako množství propletených vláken. Dnes jsou populární po celé Číně a jejich používání je rozšířeno po celém světě. Mohou být konzumovány buď teplé, nebo studené. Často se podávají smažené do křupava, či dušené v sojové omáčce. Množství ingrediencí, které se k nim přidávají, je nespočet. Nudle bývají vloženy do mísy s vývarem a nakrájenou jarní cibulkou. Připravují se s dušeným vepřovým nebo kuřecím masem, smaženými fazolemi, zeleninou, rybami, tvarohem atd. Rýžové nudle tvoří základ skoro všech asijských pokrmů.

Složení:

Rýžová mouka (90%), Voda (10%)

Alergeny:

Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro