HiPP 4 Junior Combiotik (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 211 kJ / 50 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 5 g 85 kJ 20 Kcal
Cukry 5 g
Fruktóza -
Vláknina 1 g
Tuky 3 g 103 kJ 24 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 1 g 17 kJ 4 Kcal

Popis:

Malé děti nejsou malí dospělí. Např. mateřské mléko obsahuje vyšší podíl tuku, protože miminko potřebuje v prvních měsících života velké množství kalorií, aby mohlo rychle růst a rozvíjet se. U malých dětí klesá potřeba příjmu energie z tuků. Pro růst a vývin potřebují ale hodně vápníku stejně jako další vitamíny a minerální látky.• PROBIOTIK - přírodní kultury mléčného kvašení, které se vyskytují v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury – vindividuální variabilitě a množství.• PRAEBIOTIK• *Vitamín D: podporuje správný růst a vývoj kostí, přispívá ke správné funkci imunitního systému• **Vápník: přispívá k normálnímu vývoji kostí• ***Jód: přispívá k rozvoji poznávacích schopností a k normální funkci štítné žlázy• Vitamín C: podporuje správnou funkci imunitního systému a vstřebávání železa• Vitamín B2: přispívá ke správné funkci energetického metabolismu

Složení:

ODTUČNĚNÉ MLÉKO, rostlinné oleje(palmový olej ?, řepkový olej, slunečnicový olej), laktóza(z mléka), galaktooligosacharidy z LAKTÓZY(z mléka), citronan draselný, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, vápenaté soli kyseliny citrónové, síran hořečnatý, RYBÍ OLEJ, L-askorbát sodný(vitamín C), síran železnatý, stabilizátor kyselina mléčná, síran zinečnatý, přírodní kultury mléčného kvašení(Lactobacillus fermentum hereditum®1), riboflavin(vitamín B2), retinyl acetát(vitamín A), jodičnan draselný, kyselina listová, D-biotin(vitamín D), cholekalciferol(vitamín D), kyanokobalamin(vitamín B12). Pozn. bez lepku. Vztahuje se k sušenému stavu potraviny. ? z certifikovaného trvale udržitelného hospodářství 1 Lactobacillus fermentum CECT5716 bez geneticky modifikovaných surovin

Alergeny:

Obsahuje: 4. RYBY a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj
Zdroj: databáze NutriPro