Popis:
Pečlivě vybraná směs bylin a koření pro dokonalé bylinkové máslo. Stačí jen smíchat s máslem, vytvořit roličky, zabalit a uložit do chladničky. K namazání na čerstvý chléb, k předkrmům, ke steakům a k dalším. A máte-li chuť na něco obzvláště podařeného:Jemné bylinkové máslo pro cca 1/4 kg potřebujeme: 250 g měkkého másla, 1 balení KOTÁNYI Bylinkové máslo, sůl, trochu citronové šťávy, nastrouhanou kůru z 1/2 citronu, trochu worcestrové omáčky, 1 čajovou lžičku pikantní hořčice. Návod k přípravě: všechny přísady smícháme, dochutíme dle libosti a vytvoříme ruličky. Zabalíme do papíru a uložíme do chladničky. Tip: bylinkové máslo se výtečně hodí ke grilovaným pokrmům a těstovinám. Bylinkové máslo lze velmi snadno zmrazit.
Složení:
Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (35%), Cibule, Pepř, Česnek, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, Petržel, Citronový prášek (maltodextrin, sušený ovocný výtažek), Směs bylin a zeleniny (petržel, pažitka, paprika, pórek, cibule, CELER, pastinák, kopr, mrkev, libeček), Pažitka, Libeček, Kopr, Celkový obsah bylinek (11,2%)
Alergeny:
Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 10. HOŘČICE a výrobky z ní, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich