Kotányi Chili con Carne (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1487 kJ / 355 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 33 g 561 kJ 134 Kcal
Cukry 27 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 15 g 555 kJ 132 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 2 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 12 g 204 kJ 48 Kcal

Popis:

Nejdůležitější přísadou v KOTÁNYI Chili con Carne je temperamentní směs koření typických pro mexickou kuchyni. Dokonalý soulad papriky, chilli a kajenského pepře vytváří aromatickou, plnou a pikantní chuť pro přípravu pravého Chilli con Carne. Návod k přípravě:Hovězí maso osolíme a opepříme. Cibulku orestujeme dozlatova. Přidáme maso a česnek a vše ještě orestujeme. Přidáme maso a česnek a vše ještě orestujeme. Přidáme rajčatový protlak a KOTÁNYI Chili con Carne, důkladně zamícháme, podlijeme vodou a dusíme po dobu 40 minut. Pak přidáme fazole a kukuřici a necháme ještě 10 minut vařit. Hotový pokrm dochutíme dle libosti a podáváme s bílým chlebem. Tip: Přidejte i nakrájenou papriku a rajčata. Chili con Carne s fazolemi dvou druhů Pro 2 osoby potřebujeme:200 g hovězího masa nakrájeného na malé kousky, 1 najemno nakrájenou cibuli, 1 rozetřený stroužek česneku, 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Chili con Carne, po 1 hrsti uvařených bílých a červených fazolí a uvařené kukuřice, sůl, pepř, vodu na podlévání.

Složení:

Chilli, Paprika, Římský kmín, Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (7%), Česnek, Pepř, Oregano, Kajenský pepř, Hrachová vláknina

Alergeny:

Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 10. HOŘČICE a výrobky z ní, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro