Kotányi Gril Argentina (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 806 kJ / 193 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 22 g 374 kJ 89 Kcal
Cukry 17 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 5 g 196 kJ 46 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 8 g 132 kJ 31 Kcal

Popis:

Směs ohnivě pálivých přísad, jakými jsou vysoce kvalitní paprika, pepř a koriandr, dodá kotletám a steakům kořenitou jihoamerickou příchuť. Stačí jen směs koření KOTÁNYI Gril Argentina rozmíchat s olejem, směsí potřít maso a nechat odležet. Jeden nedělní recept:Grilovaná hovězí kotleta se salátem Cole Slaw Pro 2 osoby potřebujeme: 1 hovězí kotletu (cca 400g), 1 polévkovou lžíci olivového oleje, 2 rajčata, sůl, černý mletý pepř KOTÁNYI, Na salát: 1 menší hlávku zelí nakrájeného na proužky a 1 oloupanou mrkev nakrájenou na proužky, sůl, bílý mletý pepř KOTÁNYI, 1 polévkovou lžíci majonézy, 2 polévkové lžíce zakysané smetany, trochu bílého balsamikového octu. Příprava: salát připravíme smícháním všech přísad. Poté jej necháme 20 minut marinovat. Maso okořeníme směsí KOTÁNYI Gril Argentina, pokapeme olivovým olejem a po obou stranách pomalu grilujeme (cca. 6 minut na každé straně). Rajčata rozkrojíme napůl a grilujeme společně s masem po dobu 2 - 3 minut. Nakonec maso osolíme a opepříme. Hotovou kotletu nakrájíme na plátky a podáváme se salátem. Tip: Svým hostům nabídněte i toast nebo topinku.

Složení:

Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (49%), Paprika, Pepř, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, Cibule, Česnek, Koriandr, Petržel, Tymián, Hrachová vláknina, Řepkový olej

Alergeny:

Obsahuje: 10. HOŘČICE a výrobky z ní Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro