Kotányi Guláš (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1492 kJ / 357 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 37 g 623 kJ 149 Kcal
Cukry -
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 12 g 444 kJ 106 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) - max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 15 g 253 kJ 60 Kcal

Popis:

Zdařilá směs nejlepšího koření na pravý guláš. Paprika KOTÁNYI a jiné jemné koření dodá vašemu guláši charakteristickou, tmavě červenou barvu a nasládlou a plnou chuť. Jeden šťavnatý námět:Šťavnatý guláš s knedlíkem pro 4 osoby potřebujeme:800 g nakrájeného masa na guláš, sůl, 800 g cibule na plátky, 3 PL rostlinného oleje, 1 balení KOTÁNYI Guláš, 3 nasekané stroužky česneku, 1 PL rajčatového protlaku, trochu bílého vinného octa, vodu na podlití. Na knedlíky: 3 housky na kostky, sůl, špetku muškátového oříšku, 1 PL petrželky, 1 vejce, trochu vlažného mléka, 1 lžičku másla. Příprava: cibuli orestujeme na oleji, přidáme rajčatový protlak a česnek, necháme krátce vzpěnit a zalijeme octem. Přidáme vodu a KOTÁNYI Guláš a povaříme. Maso osolíme, vložíme do vařící omáčky a pomalu dusíme doměkka. Dle libosti dochutíme. Housky smícháme s ostatními přísadami, necháme krátce odležet, vytvoříme malé knedlíky a vaříme ve vařící vodě po dobu cca. 10 - 12 minut. Tip: Podávejte se zelným salátem.

Složení:

Paprika, Cibule, Kmín, Majoránka

Alergeny:

Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 10. HOŘČICE a výrobky z ní
Zdroj: databáze NutriPro