Kotányi Ryby (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1004 kJ / 240 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 24 g 408 kJ 97 Kcal
Cukry 17 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 9 g 329 kJ 78 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 10 g 170 kJ 40 Kcal

Popis:

Aromatická kořenitost a čerstvá pikantnost s jemným citrónovým nádechem, to je to co přesně definuje směs KOTÁNYI Ryby. A náš tip na recept:Filet z candáta s cuketou a žlutou paprikou Pro 2 osoby potřebujeme: 2 filety z candáta, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Ryby, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 cuketu, 1 žlutou papriku, špetku KOTÁNYI tymiánu, sůl, pepř, trochu citrónové šťávy. Návod k přípravě:Filety potřeme po obou stranách směsí KOTÁNYI Ryby, necháme asi 10 minut odležet a pečeme na olivovém oleji napřed kůží dolů 2-3 minuty při střední teplotě, pak filety opatrně obrátíme. Cuketu, očištěnou a oloupanou papriku nakrájíme na malé kostičky, osmahneme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Podáváme spolu s filety pokapané citrónovou šťávou. Tip: místo candáta můžeme použít i filety z pstruha.

Složení:

Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (41%), HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, Cibule, Rozmarýn, Česnek, Pepř, Hrachová vláknina, Kopr, Chilli mleté, Citronová kůra, Kurkuma, Koriandr, Přírodní citronové aroma, Pískavice řecké seno, Zázvor, Římský kmín, Kukuřičný škrob

Alergeny:

Obsahuje: 10. HOŘČICE a výrobky z ní Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro