Popis:
Aromatická kořenitost a čerstvá pikantnost s jemným citrónovým nádechem, to je to co přesně definuje směs KOTÁNYI Ryby. A náš tip na recept:Filet z candáta s cuketou a žlutou paprikou Pro 2 osoby potřebujeme: 2 filety z candáta, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Ryby, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 1 cuketu, 1 žlutou papriku, špetku KOTÁNYI tymiánu, sůl, pepř, trochu citrónové šťávy. Návod k přípravě:Filety potřeme po obou stranách směsí KOTÁNYI Ryby, necháme asi 10 minut odležet a pečeme na olivovém oleji napřed kůží dolů 2-3 minuty při střední teplotě, pak filety opatrně obrátíme. Cuketu, očištěnou a oloupanou papriku nakrájíme na malé kostičky, osmahneme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Podáváme spolu s filety pokapané citrónovou šťávou. Tip: místo candáta můžeme použít i filety z pstruha.
Složení:
Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (41%), HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, Cibule, Rozmarýn, Česnek, Pepř, Hrachová vláknina, Kopr, Chilli mleté, Citronová kůra, Kurkuma, Koriandr, Přírodní citronové aroma, Pískavice řecké seno, Zázvor, Římský kmín, Kukuřičný škrob
Alergeny:
Obsahuje: 10. HOŘČICE a výrobky z ní Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich