Kotányi Steak (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 491 kJ / 117 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 16 g 272 kJ 65 Kcal
Cukry 12 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 2 g 88 kJ 21 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 0 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 5 g 81 kJ 19 Kcal

Popis:

Harmonická směs pečlivě vybraného koření především na hovězí steaky. Maso potřete olejem a směsí KOTÁNYI Steak. Chcete-li své kulinářské umění zvýraznit ještě více, rozmíchejte KOTÁNYI Steak s máslem a zalijte vínem. Recept pro labužníky:Telecí steak se šunkovými těstovinami pennePro 2 osoby potřebujeme: 2 telecí steaky a cca. 150 g, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Steak, 2 polévkové lžíce olivového oleje, Na těstoviny Penne se šunkou: 100 g Penne, 2 natě zimní cibulky na kousky, 2 polévkové lžíce nadrobno nakrájené šunky, 1 polévkovou lžíci másla, 1/8 litru smetany ke šlehání, sůl, bílý pepř KOTÁNYI. Návod k přípravě: Smíchejte olej s KOTÁNYI Steak a telecí steaky v něm nechte marinovat po dobu 20 minut. Penne uvaříme al dente. Poté steaky pomalu opečeme na olivovém oleji 3-4 minuty z každé strany. Zpěníme cibulku a šunku na másle a přidáme uvařené penne. Přidáme smetanu, krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Připravíme na talíř s telecími steaky a podáváme. Tip: podávejte např. s glazovanou mrkví.

Složení:

Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (71%), pepř, cibule, česnek, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, přírodní aroma (obsahuje CELER a SOJU), chilli mleté, oregano, kurkuma, koriandr, hrachová vláknina, rozmarýn, bazalka, pískavice řecké seno, zázvor, římský kmín, kukuřičný škrob.

Alergeny:

Obsahuje: 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 9. CELER a výrobky z něj Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 10. HOŘČICE a výrobky z ní, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro