Popis:
Mleté koření KOTÁNI na zvěřinu představuje dokonale vyváženou směs aromatických bylin, ušlechtilého koření a pečlivě vybrané zeleniny. Svátek pro milovníky zvěřiny:Zapékané zvěřinové palačinky Pro 2 osoby potřebujeme: 4 palačinky, 200 g zvěřiny (např. srnčího, jeleního nebo kančího masa), sůl, 2 polévkové lžíce bodlákového oleje, 1 nadrobno nakrájenou cibuli, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Zvěřina, trochu červeného vína, 1/8 litru šťávy z pečeně, 1 polévkovou lžíci brusinkového kompotu, máslo k vymazání formy. Na zálivku: 4 polévkové lžíce zakysané smetany, 2 žloutky, sůl, 1 čajovou lžičku tymiánu KOTÁNYI. Návod k přípravě: maso osolíme, na oleji krátce opečeme s cibulkou a KOTÁNYI kořením na zvěřinu. Zalijeme červeným vínem a šťávou z pečeně a dusíme 15 minut. Maso rozemeleme, ochutíme brusinkami, natřeme na palačinky, ty zavineme a vložíme do formy vymazané máslem. Smícháme všechny přísady na zálivku, přelijeme jí palačinky a pečeme 25-30 minut při 180 °C. Tip: podávejte se salátem.
Složení:
Šalvěj, Tymián, Jalovec, HOŘČIČNÉ SEMÍNKO, Česnek, Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max. (13%), Sušený citronový prášek (maltodextrin, sušený ovocný výtažek), Nové koření, Bobkový list, Směs bylin a sušené zeleniny v nestálém poměru (pastinák, mrkev, CELER, pórek, libeček, petržel), Pepř, Hřebíček
Alergeny:
Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj, 10. HOŘČICE a výrobky z ní, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich