Maďarský vepřový (bravčový) guláš se žemlovou knedlou, Heli hotová jídla (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 514 kJ / 123 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 14 g 241 kJ 57 Kcal
Cukry 1 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 5 g 181 kJ 43 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 2 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 5 g 88 kJ 21 Kcal

Popis:

MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ S KNEDLÍKEM 400G Guláš je maďarský pokrm z masa v omáčce okořeněné paprikou. Existuje nepřeberné množství variant guláše. Náš maďarský vepřový guláš je kromě červené papriky pikantní také díky česneku, kuření a chilli. Tradiční houskový knedlík Kousky šťavnatého masa Návod k přípravě: Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a před ohřátím krycí fólii párkrát propíchněte. Misku s pokrmem ohřívejte 3 až 4 minuty při výkonu 800 W. Stupeň prohřátí pokrmu závisí na výkonu mikrovlnné trouby. Z misky stáhněte krycí fólii a podávejte. Náš tip: V druhé polovině ohřevu sejměte krycí fólii, pokrm promíchejte a nechte ještě prohřát. Pro lepší ohřev doporučujeme ohřev ve vroucí vodě: Odstraňte papírový obal, krycí fólii misky nepropichujte! Misku s pokrmem opatrně vložte do nádoby s vroucí vodou a ohřívejte 12 až 15 minut. Misku opatrně vyjměte z vroucí vody, stáhněte krycí fólii a podávejte.

Složení:

MAĎARSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ S KNEDLÍKEM 400G Guláš je maďarský pokrm z masa v omáčce okořeněné paprikou. Existuje nepřeberné množství variant guláše. Náš maďarský vepřový guláš je kromě červené papriky pikantní také díky česneku, kuření a chilli. Tradiční houskový knedlík Kousky šťavnatého masa Složení: Voda Houskový knedlík 32% (pšeničná mouka, voda, droždí, sůl, vejce, řepkový olej) Vepřové maso 13% Červená paprika Cibule Pšeničná mouka Řepkový a olivový olej Vepřové sádlo Rajčata Koření Sůl Barviva: karamel, paprikový extrakt Česnek Aromata (obsažena pšenice, sója) Modifikovaný škrob

Alergeny:

pšeničná mouka, vejce, sója
Zdroj: databáze NutriPro