Maggi Gulášová polévka sáček (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1589 kJ / 380 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 52 g 878 kJ 210 Kcal
Cukry 5 g
Fruktóza -
Vláknina 7 g
Tuky 13 g 466 kJ 111 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 5 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 11 g 190 kJ 45 Kcal

Popis:

V každém balení najdete kvalitní těstovinové mušličky, mrkev a pórek. Vylepšete si MAGGI francouzskou polévku křupavými sýrovými toasty! Každé balení obsahuje 3 porce. Užijte si nezaměnitelnou chuť. MAGGI polévky jsme speciálně připravili z ingrediencí, které mají Češi rádi. Věříme, že dobrá chuť plyne z dobrých ingrediencí. Pečlivě proto vybíráme naše dodavatele i suroviny, kterým můžete věřit. Věděli jste, že sušení nebo dehydratace je ověřená metoda uchovávání potravin? Sušením se odpaří voda a potraviny tak můžeme uchovávat bez použití konzervačních látek.

Složení:

PŠENIČNÁ MOUKA, sušená zelenina (cibulový (8.8%) a česnekový (2.5%) prášek), sušené vepřové kousky ochucené (10%) [strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA, KVASnice, jedlá sůl), PŠENIČNÁ krupice, vepřové maso (1.9%), SUŠENÁ VEJCE, cibulový prášek (0.3%), slunečnicový olej, jodidovaná jedlá sůl: chlorid sodný, jodič draselný; barvivo: karamel; černý pepř antioxidant: výtažky z rozmarýnu], bramborový škrob, směs koření (8.8%) (sladká paprika, majoránka (1.2%), kmín, černý pepř), jodidovaná jedlá sůl (chlorid sodný, jodič draselný), tuk z uzené vepřové slaniny (vepřový tuk antioxidant: výtažky z rozmarýnu), palmový tuk, látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný, 5´-ribonukleotidy sodné), aromata, sušený KVASNIČNÝ extrakt (KVASNIČNÝ extrakt, jedlá sůl), regulátor kyselosti (chlorid draselný), barviva (paprikový extrakt, amoniak-sulfitový karamel), % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku

Alergeny:

Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich Může obsahovat: 4. RYBY a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj
Zdroj: databáze NutriPro