Maggi Polévka Knedlíčky játrové a nudle sáček (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1514 kJ / 362 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 54 g 918 kJ 219 Kcal
Cukry 5 g
Fruktóza -
Vláknina 4 g
Tuky 8 g 307 kJ 73 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 4 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 15 g 255 kJ 60 Kcal

Popis:

Vychutnejte si nadýchané knedlíčky a skvělé těstoviny se špetkou vybraného koření v každém balení. Polévku jsme připravili z vepřových jater, pórku a majoránky. Polévky připravujeme z ingrediencí, kterým můžete věřit. Každé balení obsahuje 3 porce. Užijte si ty nejlepší nadýchané knedlíčky od MAGGI. Nejlepší knedlíčky jsou ty od MAGGI. Vyberte si své oblíbené z nabídky šunkových, játrových, bylinkových nebo masových. Věříme, že dobrá chuť plyne z dobrých ingrediencí. Pečlivě proto vybíráme naše dodavatele i suroviny, kterým můžete věřit. Věděli jste, že sušení nebo dehydratace je ověřená metoda uchovávání potravin? Sušením se odpaří voda a potraviny tak můžeme uchovávat bez použití konzervačních látek.

Složení:

Mouka z tvrdé PŠENICE, jedlá sůl, PŠENIČNÁ MOUKA, bramborový škrob, vepřová játra (4.8%), palmový tuk, sušená zelenina (pórek (2%), cibulový prášek, česnek), aromata, vepřové maso, sušené VAJEČNÉ bílky a ŽLOUTKY, sušený KVASNIČNÝ výtažek, cukr, slunečnicový olej, maltodextrin (z kukuřičného škrobu), PŠENIČNÝ LEPEK, směs koření (0.5%) (majoránka (0.4%), černý pepř (0.1%), KVASnice, sušená petrželová nať (0.1%), vepřový tuk, barviva (karamel, riboflavin), kypřicí látky (difosforečy, uhličitany sodné), kukuřičný škrob, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), palmový olej, dextróza (jednoduchý cukr), minerální látka (jodič draselný), % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku

Alergeny:

Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich Může obsahovat: 4. RYBY a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 7. MLÉKO a výrobky z něj, 9. CELER a výrobky z něj
Zdroj: databáze NutriPro