Miyata Mirin Sladké ochucovadlo z fermentované rýže (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 1254 kJ / 300 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 74 g 1258 kJ 300 Kcal
Cukry 53 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 1 g 18 kJ 4 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 0 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 1 g 8 kJ 2 Kcal

Popis:

Mirin je slazené japonské rýžové víno. Používá se především jako ochucovadlo při vaření. Někdy bývá nazýváno jako slazené saké, což v podstatě je. Mirin se však nikdy nepije samotný, používá se výhradně na vaření

Složení:

Lepkavá rýže 36 %, Pitná voda, Rýže 30 %, Extrakt citronu
Zdroj: databáze NutriPro