Moravský vrabec se zelím a houskovým knedlíkem, Heli hotová jídla (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 499 kJ / 119 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 16 g 268 kJ 64 Kcal
Cukry 4 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 4 g 136 kJ 32 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 5 g 85 kJ 20 Kcal

Popis:

Pečené vepřové maso je nakrájeno na kostky společně s bílým sladkokyselým zelím z Moravy a tradičním houskovým knedlíkem. Návod k přípravě: Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a před ohřátím krycí fólii párkrát propíchněte. Misku s pokrmem ohřívejte 3 až 4 minuty při výkonu 800 W. Stupeň prohřátí pokrmu závisí na výkonu mikrovlnné trouby. Z misky stáhněte krycí fólii a podávejte. Náš tip: V druhé polovině ohřevu sejměte krycí fólii, pokrm promíchejte a nechte ještě prohřát. Pro lepší ohřev doporučujeme ohřev ve vroucí vodě: Odstraňte papírový obal, krycí fólii misky nepropichujte! Misku s pokrmem opatrně vložte do nádoby s vroucí vodou a ohřívejte 10 až 15 minut. Misku opatrně vyjměte z vroucí vody, stáhněte krycí fólii a podávejte.

Složení:

Houskový knedlík 32% (pšeničná mouka, voda, droždí, sůl, sušená vejce, řepkový olej), Zelí 26%, Voda, Vepřové maso 13%, Rostlinné oleje (řepkový, olivový), Cibule, Cukr, Modifikovaný škrob, Sůl, Koření, Aroma (obsahuje pšeničnou a sójovou bílkovinu), Glukózo-fruktózový sirup, Kvasný ocet

Alergeny:

Pšeničná mouka, vejce, sójová bílkovina
Zdroj: databáze NutriPro