Složení:
Kuře, brojler, maso a kůže, syrové; 2500g
Máslo, čerstvé, nesolené, průměr; 100g
Sůl, stolní; 20g
Mouka pšeničná hrubá (T 450), průměr; 20g
Máslo, čerstvé, nesolené, průměr; 100g
Mléko, kravské polotučné, 1.5% tuku; 200g
Vejce, slepičí, celé, čerstvé nebo zmrazené, syrové; 160g
Pečivo,tukové, bulka, žemle, houska, veka ( např. pro hamburger atp.); 237,5g
Cukr řepný, stolní, rafinovaný, krupice, krystal, moučka; 30g
Petrželová nať; 7,5g
Ořechy, mandle, sušené, bez slupky, průměr; 45g
Sůl, stolní; 10g
Koření, muškátový květ, mletý; 1g