Složení:
Vepřové maso, zadní kýta, libové maso a tuk, pečená, průměr; 1500g
Karotka; 500g
Olej stolní rostlinný, průměr; 300g
Celer, bulva, syrová; 100g
Petržel, kořen, čerstvá; 100g
Polévka, bujon zeleninový hotový, vývar; 500g
Smetana 12% tuku; 500g
Mouka pšeničná hladká (T 650), průměr; 250g
Cukr řepný, stolní, rafinovaný, krupice, krystal, moučka; 200g
Citronová šťáva, syrová, juice; 50g
Máslo, čerstvé, nesolené, průměr; 100g
Rohlík pšeničný bílý, průměr; 250g
Vejce čerstvé, z obchodní sitě, průměr; 174g
Mléko kravské polotučné 1,5%, trvanlivé, průměr; 500g
Máslo, čerstvé, nesolené, průměr; 100g
Sůl, stolní; 5g
Pepř mletý; 1g
Koření, muškátový oříšek, mletý; 1g
Koření, nové koření, celé nebo mleté; 1g
Koření, bobkový list; 1g
Pepř celý; 1g