Ruské vejce v aspiku, Country Store (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 568 kJ / 136 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 5 g 83 kJ 19 Kcal
Cukry 3 g
Fruktóza -
Vláknina 0 g
Tuky 10 g 377 kJ 90 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 1 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 6 g 107 kJ 25 Kcal

Popis:

Ruské vejce v aspiku.

Složení:

Vlašský salát 35 % [majonéza (řepkový olej, pitná voda, pasterovaný vaječný žloutek, cukr, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, konzervant: benzoan sodný), výrobní salám (drůbeží maso strojně oddělené, pitná voda, vepřové maso, vepřové kůže a sádlo, bramborový škrob, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, hrachová bílkovina, stabilizátory: di-, tri-, polyfosforečnany, uhličitany sodné; zahušťovadla: xanthan, guma guar, dextróza, maltodextrin, koření, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, antioxidant: erythorban sodný, barvivo: košenila), vařené brambory, sterilované okurky (okurky, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření), marinovaná cibule (cibule, ocet kvasný lihový, jedlá sůl), hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), sterilovaná mrkev (mrkev, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl), sterilovaný celer (celer, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl), sterilovaný hrášek (hrášek, jedlá sůl, cukr, aroma), koření], Aspik 30,5 % (pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, vepřová želatina, jedlá sůl, koření, konzervant: benzoan sodný), Vařené vejce 25 %, Šunka (vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl, dextróza, maltodextrin, vepřový kolagen, konzervant: dusitan sodný, koření, stabilizátory: di-, tri-, polyfosforečnany, antioxidant: askorban sodný, želírující látka: karagenan, nosič: chlorid draselný, modifikovaný škrob, barvivo: košenila), Sterilované okurky 2 % (okurky, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření), Sterilovaná kapie 1 % (kapie, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, koření)

Alergeny:

vaječný žloutek, hořčice, celer, vejce
Zdroj: databáze NutriPro