Složení:
Srnčí maso, bez tuku, syrové; 1500g
Mrkev, syrová, průměr; 100g
Celer, bulva, syrová; 100g
Petržel, kořen, čerstvá; 100g
Cibule, syrová, průměr; 100g
Rajčatový protlak, Hamé; 50g
Cukr řepný, stolní, rafinovaný, krupice, krystal, moučka; 50g
Olej stolní rostlinný, průměr; 150g
Voda, obecní vodovod, průměr; 1200g
Pečivo, žemle, houska, veka (z pšeničných směsí), průměr; 800g
Mléko kravské polotučné 1,5%, trvanlivé, průměr; 500g
Vejce čerstvé, z obchodní sitě, průměr; 290g
Máslo, čerstvé, nesolené, průměr; 100g
Mouka pšeničná hrubá, Předměřická, průměr; 100g
Sůl, stolní; 50g
Pepř mletý; 1g
Citróny, citrony, syrové, se slupkou; 50g
Koření, muškátový oříšek, mletý; 1g
Koření, nové koření, celé nebo mleté; 1g
Pepř celý; 1g
Koření, bobkový list; 1g
Petrželová nať; 3g