Ugo Ovčí sýr s červenou řepou (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 574 kJ / 137 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 9 g 156 kJ 37 Kcal
Cukry 6 g
Fruktóza -
Vláknina 1 g
Tuky 10 g 351 kJ 84 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 3 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 3 g 56 kJ 13 Kcal

Popis:

Základem salátu je ovčí sýr, červená řepa a směs salátů, součástí je také zálivka s originální UGO recepturou. Ugo saláty obsahují pouze chutné, funkční a prémiové potraviny bez umělých barviv, bez umělých přísad zvýrazňujících chutě a vůně a jsou bez palmového oleje. Ugo saláty zdravě vyřeší celodenní stravování. Základem „malých@ Ugo salátů je vždy hodnotná obilovina zkombinovaná s dalšími surovinami s vyváženým výživovým profilem. Salát je vhodný pro vegetariány. Výhodou tohoto salátu je, že si ho můžete vzít kdykoli kamkoli s sebou.

Složení:

směs listových salátů 51 % (římský salát, ledový salát, salát frisée, salát radicchio v různém poměru), řepná zálivka 15% [vařená červená řepa 35%, olivový olej, balsamikový ocet 10,5% (vinný ocet, koncentrovaný vinný mošt, barvivo: karamel E150d), pitná voda, med, třtinový cukr, poleva z balzamikového octa 4% (koncentrovaný hroznový mošt, balzamikový ocet z Modeny [vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, barvivo: karamel E150d], vinný ocet, zahušťovadla: guarová guma a xanthanová guma, antioxidant: disiřičitan draselný), citrusová šťáva, jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), pepř černý mletý], vařená červená řepa 13 %, ovčí SÝR 11,5 % (ovčí pasterizované MLÉKO, jedlá sůl, MLÉČNÉ bakterie, stabilizátor: chlorid vápenatý, syřidlo), jádra vlašských OŘECHŮ, proslazená klikva velkoplodá (klikva velkoplodá, cukr, slunečnicový olej), rukola 1,5%. Výrobek může obsahovat LEPEK, SEZAM, RYBY, SÓJU, HOŘČICI, VEJCE.

Alergeny:

Obsahuje: 7. MLÉKO a výrobky z něj, 8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY a výrobky z nich Může obsahovat: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 2. KORÝŠI a výrobky z nich, 3. VEJCE a výrobky z nich, 4. RYBY a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, 10. HOŘČICE a výrobky z ní, 11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
Zdroj: databáze NutriPro