Složení:
Brambor, celé, loupané, zmrazené, nepřipravené; 1440g
Měkký salám, vepřové maso; 2850g
Nakládané okurky, okurek, konzervované, s koprem, průměr; 1440g
Celer, vařený, zcezený, se solí; 500g
Mrkev, v konzervě, zcezené kousky; 500g
Hrách, hrášek, konzervovaný, zcezené kousky bez nálevu, průměr; 500g
Vejce, slepičí, žloutek, čerstvé nebo zmrazené, syrové; 297,0297g
Rostlinný olej, slunečnicový, linolová (60% a více); 2141,089g
Ocet, průměr; 37,12871g
Sůl, stolní; 24,75248g
Hořčice plnotučná, průměr; 200g
Ocet, průměr; 100g
Cukr řepný, stolní, rafinovaný, krupice, krystal, moučka; 100g
Koření, pepř, černý; 5g
Omáčka, Worcestershire, hotová; 50g
Sůl, stolní; 100g