Želírovací cukr se stévií 3:1,Dr. Oetker (hodnoty na 100g)

Přidat do jídelníčku...
Zpět na seznam potravin

Energie Celkem: 612 kJ / 146 kcal

Položka Množství Energie (kJ / kcal) DDD
Sacharidy 35 g 595 kJ 142 Kcal
Cukry 31 g
Fruktóza -
Vláknina -
Tuky 0 g 3 kJ 0 Kcal
Nasycené tuky (SAFA) 0 g max 20 g
Transmastné kyseliny dostupné ve verzi Premium max 2,5 g
Omega 3 -
Bílkoviny 1 g 11 kJ 2 Kcal

Popis:

Želírovací cukr se sladidly z rostliny stévie. Cukr s přísadami. Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 700 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Složení:

Cukr, Želírující látka 1,8 % (pektiny), Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Konzervant (kyselina sorbová), Sladidlo (steviolglykosidy) Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.
Zdroj: databáze NutriPro